Då var classic lady klart för detta året. ...

dsc01440 (MMS)

Då var classic lady klart för detta året. Vi kom inte bland de tre första, ska hem nu och titta på nätet vilken plats vi hamnade :-) 92 tävlande utklädda brudar. Skit svåra frågor och praktiska prov, men vi klarade det bra ändå tycker jag Kul har det varit :-) ! Nu fortsätter classic car week en vecka framåt. På måndag spelar the basebolls, hade nog kunnat döda för att få komma hit och se dem!



På väg till classic lady och det är dags f...

dsc01434 (MMS)

På väg till classic lady och det är dags för tjejrallyt Klockan 5 var vi uppe! Heja på oss idag!



Det blev en snabbis på maskalaset i stan, ...

dsc01429 (MMS)

Det blev en snabbis på maskalaset i stan, det började bokstavligen att ösregna. Lika blöta som om vi doppat oss i älven. Elias fick följa med till gymmet där det blev hårdträning. Barnpassning på gymmet två dagar i veckan, hur perfekt som helst och Elias tycker det är jätte roligt :-) Imorgon styr vi vita pantern (bilen så klart) mot Dala-Järna. Ser fram emot denna helgen :-). Ha det så bra!



Att jag anser att jag har världens bästa m...

dsc01424 (MMS)

Att jag anser att jag har världens bästa mamma är ju knappast något nytt. Ikväll har hon suttit barnvakt medan jag jobbade och se vad jag fann i mitt kylskåp när jag kom hem! :-) Jag har den bästa matlådan på jobbet imorgon - lätt! Tack mami!



Älskade kära turister. Det tar i normala f...

dsc01422 (MMS)

Älskade kära turister. Det tar i normala fall 5 minuter till stan hemifrån mig med bil. Att ligga 20 km i timmen på en 70 väg är inte helt fantastiskt. Det tog mig 25 minuter till stan idag.



Malung Rättvik Mora

Hej och hå!

Malung var helt okej, men jag hade nog hellre testat Orsa Vattenfestival eller helt enkelt suttit hemma som alla andra lördagar.
Jag blev förvånad över hur dansbandsveckan faktiskt har förändrats eller så beror det helt enkelt på att man genom åren jobbigt nog blir äldre.

Igår var det endast 10 grader ute, regnet öste ner och det blåste så mycket att träden nästan la sig. En helt perfekt inne-sittar-dag! Det blev Emil i Lönneberga maraton, men Elias ville se 3 speciella avsnitt om och om igen. Men jag behövde åtminstone inte ha dåligt samvete för att vi bara satt inomhus. Fick trots allt lite saker gjort här hemma :)

Nu på lördag börjar Classic Car Week i Rättvik och då ska jag åka Classic Lady med mamma, hennes kompis och min ena storasyster. I år blir premiär för mig, medans det blir deras tredje :)
Man åker veteranbil - i vårat fall Cadillac från 1954? och klär ut sig från det årtioende bilen är. Alltså 50-tals kläder.
Åker till Dala-Järna på fredag och passar på att umgås.

Nu ligger min lilla kille och sover middag, när han vaknar ska vi åka till gymmet. Först gå på möte och sen blir det träning för min del. Får väl mjukstarta nu då jag varit sjukskriven nästan 3 veckor. Kommer bli svårt, jag älskar att träna hårt!
Trött på att ständigt vänta på att siffrorna på vågen ska trilla baklänges. 2 år har gått sen Elias föddes och jag har en bit kvar till "innan graviditeten vikten", gick upp 30kg. Lättare sagt än gjort att bli av med det. Har åtminstone klarat 19kg!

Imorgon är jag åter tillbaka på jobbet, börjar med att jobba kväll. Det känns otroligt skönt!

I Mora regnar det idag också. Hoppas alla har en bra dag.

 


Nu är det fest!!

dsc01415 (MMS)

Nu är det fest!!



God morgon! Elias springer runt i sina söt...

dsc01393 (MMS)

God morgon! Elias springer runt i sina söta ap-tofflor. Han har varit förkyld i över en vecka och det känns som om det aldrig tar slut. Stackars Elias! Igår hade vi besök av David, tack för en trevlig dag :-) Nu ska vi äta frukost och vänta på att min mamma ska höra av sig sen kanske det blir Falun till mormor som fyller år och efter det förhoppningsvis Malung. Ha en bra dag!



Barnvakt åt systersönernas marsvin i 2 vec...

dsc01390 (MMS)

Barnvakt åt systersönernas marsvin i 2 veckor :-)



Längesen jag tipsade!

Här kommer ett enkelt och billigt tips ... Nämligen




NO DRIP

Effektivt och bra! :) 
Och sidan den finns på är inte alls dum den heller!


Ute på skogspromenad. Elias är för söt när...

dsc00072 (MMS)

Ute på skogspromenad. Elias är för söt när han går med sina händer i fickorna. Nu börjar det helt plötsligt regna i det fina vädret så nu måste vi springa. Ha en skön onsdag!



110kr för en pizza och fanta på sollerön b...

dsc00069 (MMS)

110kr för en pizza och fanta på sollerön billigt och bra :-p



Jobbade 4 timmar idag, gick inget vidare. ...

dsc01346 (MMS)

Jobbade 4 timmar idag, gick inget vidare. Sjukskriven en vecka till. Ogilla! Var på andlig healing igår kanske var det det som satte igång det onda igen? Bilden är från sjukhuset, fick fyra olika hål, ivägen!



Lånat Elias skateboard, lite väl liten men...

dsc01377 (MMS)

Lånat Elias skateboard, lite väl liten men det är back in the days :-)



Min nya hylla på väggen i trappan :-) Har ...

dsc00062 (MMS)

Min nya hylla på väggen i trappan :-) Har borrat hål och satt upp hyllan helt själv - inte likt mig men shit va duktig jag är :-) och rakt och fint blev det. Trevlig regnig kväll!



Jag vet att jag är skit kass på att blogga...

dsc00060 (MMS)

Jag vet att jag är skit kass på att blogga nu mera, men min telefon sladd har pajat och jag vill gärna lägga upp bilder iaf någon gång :-) Hemma från sjukhuset. Jag har varit på "rehab" i Dala-Järna hos mina föräldrar hela veckan och det är jag oerhört tacksam över. Måndag är det jobbet som gäller igen. Hoppas allt är fint med er alla!



Jag vet att jag är skit kass på att blogga...

dsc00060 (MMS)

Jag vet att jag är skit kass på att blogga nu mera, men min telefon sladd har pajat och jag vill gärna lägga upp bilder iaf någon gång :-) Hemma från sjukhuset. Jag har varit på "rehab" i Dala-Järna hos mina föräldrar hela veckan och det är jag oerhört tacksam över. Måndag är det jobbet som gäller igen. Hoppas allt är fint med er alla!



Nu ska jag in på operation när som helst. ...

dsc01341 (MMS)

Nu ska jag in på operation när som helst. Sjukt snygga strumpor man får? Jag är livrädd...



Mitt tillfälliga hem sen 3 dagar tillbaka ...

dsc01337 (MMS)

Mitt tillfälliga hem sen 3 dagar tillbaka och några dagar framåt. :-( Kom mer än gärna och hälsa på!