Sundsvall

God kväll!

Igår körde jag alltså upp till Sundsvall för att börja min första vecka i skolan "Psykiatrisk omvårdnad och rehabilitering".
Det började inte så bra... Körde från Dala-Järna och hann inte ens komma in i Mora förrän jag blev stoppad av polisen och med mig på vägen fick jag en fortkörningsböter :/ . Försökte med att jag ju faktiskt kom från "Marie Memorial Race" och fortfarande var fartblind, men det funkade inte på dom :( . Visade även mitt csn kort men ingen studentrabatt där inte. Alltså 2400:- fattigare. PRECIS vad jag behövde. Jaja man har bara sig själv att skylla eller hur?

Kom upp till Sundsvall vid halv åtta tiden och fick ett feset litet pytterum, precis som jag beställt för mycket billig peng. På ett vandrarhem i något som heter så fint som "Gaffelbyn" har bara 2km till skolan härifrån.

Och så började skoldagen, vi var 25 antagna, men 7 dök inte upp så det ska väl plockas in reserver. Jag tyckte allt verkade bra till en början, men när dom sen nämnde att man fick välja mycket själv och att man har möjlighet att välja kriminalvård och missbrukarvård på sin LIA (Lärande i Arbetslivet = "Prao") blev det plötsligt myyycket bra! Och jag blev glad :)

Här stannar jag tills torsdag, pluttis är hemma med min mamma. Saknar hono


Tycker det stämmer rätt bra att Norrland b...

dsc01609 (MMS)

Tycker det stämmer rätt bra att Norrland består av bara skog :-) Men när jag nådde Sundsvall fick man faktiskt se lite stad. Inte så lite heller, mycket vackert här! Har precis utforskat elljusspåret med en jogging tur. Första dagen i skolan är avklarad och jag måste nog säga att än så länge känns det helt rätt! Uppdaterar på datan senare :-)



Race! Mitt hjärta brinner av kärlek!

dsc01587 (MMS)

Race! Mitt hjärta brinner av kärlek!



Race! Mitt hjärta brinner av kärlek!

dsc01587 (MMS)

Race! Mitt hjärta brinner av kärlek!



Marie memorial race hela helgen i Dala-Järna

dsc01584 (MMS)

Marie memorial race hela helgen i Dala-Järna



Natt mys!

dsc01581 (MMS)

Natt mys!



Min skitunge. Nu har vi anlänt till Dala-J...

dsc01570 (MMS)

Min skitunge. Nu har vi anlänt till Dala-Järna och här stannar vi hela helgen!



Xzibit

Dom säger att tiden läker alla sår, men mitt blir bara djupare för varje dag som går. Jag saknar dig nåt så oerhört mycket. Du finns alltid i mitt hjärta! Älskar dig X.


 














Läskiga djur. Kan någon säga mig vad det ä...

dsc01564 (MMS)

Läskiga djur. Kan någon säga mig vad det är? Inte myggor och inte spindlar. Kan det vara en myggspindel? :-S



Dripp dropp

Ska man försöka inse att hösten är här? Kalla nätter och ruggigt regn. Usch.



Elias är på dagis och jag är precis hemkommen från ett möte.
Nästa vecka drar skolan igång uppe i Sundsvall. Spännande! Och lite läskigt :)

Förkyld har jag gått och blivit, så denna veckan blir det nog inget gym :( Hade nog ändå inte hunnit med, men man brukar kunna klämma in en timme iaf.

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, Pippi jagades av soc, och Emil söp sig fulli unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit ;)

Nu måste jag rusa vidare :)

Ha det bra idag!


En viss liten kille var väldigt väldigt tr...

En viss liten kille var väldigt väldigt trött i morse :-) Nu är vi tillbaka i Mora igen och det känns som om jag inte sovit på en vecka! Nu ska vi försöka få lite saker gjort här hemma också. Härligt väder idag :-)



God morgon! Elias bestämde sig för att vak...

dsc01555 (MMS)

God morgon! Elias bestämde sig för att vakna alldeles för tidigt idag enligt oss andra. Barrabuss, katten, (stavning?) trivs iaf med tidigt sällskap. Idag får vi se vad dagen har att erbjuda, just i detta nu erbjuder den Emil i Lönneberga.



Nu har jag snart gått tre veckor på nya di...

dsc01550 (MMS)

Nu har jag snart gått tre veckor på nya dieten. Midjan är nu 20 cm mindre. Jag och Elias har nyss kommit till Andreas, sitter och tittar på Alvin och gänget för han har inte kommit hem än. Ha en trevlig lördag!



Solbrillor

Nu blev det helt plötsligt en himla massa dagens inlägg! Men skit samma :)

BARABRILLOR har slutrea och säljer alla sina brillor för 99:- GILLAR'T!





Resultat - två hyllor med tröjor och linne...

dsc01547 (MMS)

Resultat - två hyllor med tröjor och linnen och två hyllor jeans. Fast dom syns inte. Och du mamma, en svart sopsäck kläder åkte :-)



Funderade just på om detta med att vika in...

dsc01548 (MMS)

Funderade just på om detta med att vika in sina kläder i gaderoben är någon slags tonårs fason jag fastnat i? Jag viker alltid mina kläder efter jag tvättat dom men det syns aldrig när jag lagt in dem. Jag har alltid haft "problem" med detta. Det ska mycket till innan jag ställer mig och sorterar ut och viker allting, men ikväll gav jag mig på ena gaderoben, en och en halv timme senare gav jag upp, en annan dag :-). Funderar lite på att göra sovrummet till klädkammare och klädkammaren till sovrum? Här får man ju inte plats med något... Suck.



Det är dags för fredagsmys :-) Imorgon åke...

dsc01545 (MMS)

Det är dags för fredagsmys :-) Imorgon åker vi till Dala-Järna jag och Elias. Vi blir hos Andreas till söndag :-) .



Nyhetstorka? :-P

dsc01529 (MMS)

Nyhetstorka? :-P



Gäsp

God morgon, enligt mig alldeles för tidigt en torsdag morgon.

Denna veckan har inneburit - LEDIG. Har vägrat ta på mig ett enda pass, i need ledighet. Ska snart börja plugga och då ska jag även försöka jobba så mycket jag orkar.
Igår ringde Mora Folkhögskola och sa att jag kommit in på andra året på linjen "Autism", det är lockande. Hade velat kombinera två linjer, men då jag nu ska läsa en KY-utbildning i Sundsvall kan det bli svårt att kombinera i och med att KY är i princip bara praktik.
Fick några dagar på mig att fundera på det :)

I tisdags var Chrille från Falun här, vi spelade minigolf och käkade kebab.  Mums! Bör väl tillägga att jag förlorade med 3 ynka poäng... :P
Igår var en riktig latardag, regn, film, soffa, filt.

Idag regnar det också så jag vet inte riktigt vad det blir ännu. För tidigt för att använda hjärnan och därav också skrivtorka :)

Ha en bra dag!


Hej! Igår var jag barnvakt åt Alfons mella...

dsc01520 (MMS)

Hej! Igår var jag barnvakt åt Alfons mellan 10.00 och 18.00 Elias var lite sotis men sen blev han så duktig och skulle hjälpa till med allting. Det blev helt plötsligt dubbelt så mycket att göra med allting men det var kul på samma gång att ha två barn hemma, som tur var hade jag Andreas till hjälp :-) . På kvällen igår körde jag till Dala-Järna, Elias till mamma och pappa och sen vidare hem med Andreas där jag inte körde hem ifrån förrän strax efter 22. Då 8mil tillbaka till Mora, trött och sliten. Somnade ovaggad inför natten och klockan ringde 6 i morse för att stiga upp och jobba ett härligt 7-21 pass. Elias stannar i Dala-Järna tills imorgon. Jobbar då också :-(. Det är cykelvasan i Mora nu, åh ännu mera turister fyller denna stad! Nu ska jag återgå till jobbet. Ha det fint!



HJÄLP

dsc01514 (MMS)

HJÄLP



Fem stycken barnvakter hade Elias idag när...

dsc01509 (MMS)

Fem stycken barnvakter hade Elias idag när han var ute och cyklade. Jag fick åtminstone vila en kvart :-) Ikväll tvättar vi, inte alltför roligt däremot behövligt :-)



Regn bara regn

Hej.

Idag är det regn i Mora, vi sitter inne och tittar på tv. Usch så rastlöst.

Måndag idag, jag är ledig, jag har gått 9 dagar utan coca-cola och 7 dagar med min nya diet och jag har hittills gått ner 2kg och fick i morse på mig ett par gamla fin fina jeans :D
Då blir humöret genast på topp.

Igår var vi som sagt nere en sväng på Mora festivalen, tyckte inte alls att det var så mycket att ha, men Elias åkte två karuseller och det var mycket uppskattat förstås.
När vi kom hem bakade vi hallon/blåbärs paj och bjöd hit pappa Hampus och grannarna Malin och Mats. 
Senare på kvällen kom syster med familj hit och hämtade marsvinen. Hjälp vad det blev tomt.
Elias blev överlycklig när han fick leka en stund med sina kusiner, han är verkligen glad i dom!

I eftermiddag blir det gymmet, perfekt med barnpassning. Dock har de "bara" det två dagar i veckan, men det är ju helt klart bättre än ingen dag alls. Annars har
vi inte mycket mera inplanerat idag.


Dags för att diska efter frukosten!

Ha det fint


Idag är det Mora festivalen och vi passar ...

dsc01495 (MMS)

Idag är det Mora festivalen och vi passar på att åka karusell när det är halva priset :-)



Måste säga att det går framåt. Idag är vi ...

dsc01484 (MMS)

Måste säga att det går framåt. Idag är vi i alla fall tre som jobbar. Min rygg! Ge mig massage nu!



Mindre härlig utsikt :-( Jobbet innebär at...

dsc01482 (MMS)

Mindre härlig utsikt :-( Jobbet innebär att skotta ner allt spån från taket! Bluuää



Här uppe på taket jobbar jag i eftermiddag...

dsc01481 (MMS)

Här uppe på taket jobbar jag i eftermiddag. Härlig utsikt!



Jag och Elias har fått super mycket hallon...

dsc01474 (MMS)

Jag och Elias har fått super mycket hallon på våra buskar :-) mm!



SMS-inlägg

dsc01446 (MMS)